Printer Friendly Version Присуство конзула Марије Бакоч на Интернационалном такмичењу у модерним плесовима у организацији Плесног студиа Мо Старс Мостар @ 21 September 2018 12:24 PM

Плесни студио Мо Старс из Мостара организовао је 19.05.2018. године велико интернационално такмичење у модерним плесовима под називом Mo Stars Mediteran Open Dance. Такмичење је организовано под покровитељством Савеза спортских клубова у БиХ, Града Мостара, Спортског савеза Града Мостара и Центра за културу Мостар. Земље учеснице на овом такмичењу су БиХ, Р. Србија, Црна Гора и Хрватска, а представиле су се са укупно 54 плесна клуба, 1.300 плесача, 257 кореографија. Из Р. Србије су учествовала четири плесна клуба: Студио Оља Вршац; Beo Gym Београд; Step up Вршац; Плесни студио Adagio Београд. Програм је пратио и оцењивао стручни жири састављен од чланова из БиХ, Црне Горе, Р. Србије и Хрватске.

Конзул М. Бакоч, на отварању овог такмичења је навела, да је оваква манифестација за све учеснике једно ново искуство из којег могу много да науче, из којег могу да се роде нове идеје како да убудуће напредују још више, а за гледаоце посебна прилика да уживају у складу, грациозности и хармонији којом плене и освјају модерни плесови.