Printer Friendly Version Одлука о укидању виза за улазак у Републику Србију за држављане Антигва и Барбуда, Гренада, Комонвелт Доминика, и Тринидад и Тобаго @ 6 November 2018 12:46 PM

        Обавештавамо да је Влада Републике Србије донела Одлуку о укидању виза за држављане Антигва и Барбуда, Гренада, Комонвелт Доминика, и Тринидад и Тобаго, носиоца свих пасоша. Према којој они могу да улазе, транзитирају и бораве на територији Р. Србије до деведесет дана (90) од датума уласка у Републику Србију, у периоду од сто осамдесет (180) дана.

        Одлука је објављена у „ Службеном гласнику Републике Србије“ бр. 81/2018 од 26. октобра 2018. године, а ступила је на снагу даном објављивања за држављане Антигва и Барбуда, Гренада и Комонвелт Доминика. За држављане Тринидад и Тобаго Одлука је ступила на снагу 03. новембра 2018. године.

        Држављани наведених држава, носиоци свих пасоша, који желе да уђу и бораве на територији Р. Србије у периоду који је дужи од 90 дана, дужни су да поднесу захтев за визу пре уласка на територију Републике Србије.