Printer Friendly Version Предаја патентног писма генералног конзула Васе Гујића помоћнику министра за међународно-правне и конзуларне послове МИП БиХ Франи Планинићу @ 1 September 2022 11:23 AM

Генерални конзул Генералног конзулата Р. Србије у Мостару Васо Гујић предао је 31. августа 2022. године патентно писмо помоћнику министра за међународно правне и конзуларне послове Министарства иностраних послова БиХ Франи Планинићу.

У разговору који је уследио након церемоније предаје патентног писма, размењена су мишљења о конзуларним односима Босне и Херцеговине и Републике Србије са посебним акцентом на јуриздикционо подручје Генералног конзулата Р. Србије у Мостару.

Генерални конзул В. Гујић се захвалио помоћнику министра Ф. Планинићу на пријему, и истакао да ће Генерални конзулат Р. Србије у Мостару и Конзуларна канцеларија у Дрвару учинити додатне напоре како би степен сарадње подигли на виши ниво.

Том приликом, помоћник министра Ф. Планинић пожело је генералном конзулу В. Гујићу добродошлицу и успех у предстојећем раду.