Printer Friendly Version Predaja patentnog pisma generalnog konzula Vase Gujića pomoćniku ministra za međunarodno-pravne i konzularne poslove MIP BiH Frani Planiniću @ 1 September 2022 11:25 AM

Generalni konzul Generalnog konzulata R. Srbije u Mostaru Vaso Gujić predao je 31. avgusta 2022. godine patentno pismo pomoćniku ministra za međunarodno pravne i konzularne poslove Ministarstva inostranih poslova BiH Frani Planiniću.

U razgovoru koji je usledio nakon ceremonije predaje patentnog pisma, razmenjena su mišljenja o konzularnim odnosima Bosne i Hercegovine i Republike Srbije sa posebnim akcentom na jurizdikciono područje Generalnog konzulata R. Srbije u Mostaru.

Generalni konzul V. Gujić se zahvalio pomoćniku ministra F. Planiniću na prijemu, i istakao da će Generalni konzulat R. Srbije u Mostaru i Konzularna kancelarija u Drvaru učiniti dodatne napore kako bi stepen saradnje podigli na viši nivo.

Tom prilikom, pomoćnik ministra F. Planinić poželo je generalnom konzulu V. Gujiću dobrodošlicu i uspeh u predstojećem radu.