Printer Friendly Version Generalni konzul Republike Srbije Vaso Gujić u poseti Mostarskom sajmu @ 15 March 2024 12:33 PM

Generalni konzul Vaso Gujić je 14. marta 2024. godine posetio Mostarski sajam i tom prilikom se sastao sa direktorkom Mostarskog sajma, gospođom Dalfinom Bošnjak. Gospođa Bošnjak je upoznala Generalnog konzula Gujića sa pripremama za održavanje 25.

Međunarodnog sajma privrede u Mostaru i istakla da će ovogodišnji sajam okupiti oko 800 izlagača iz tridesetak zemalja sveta. Na više od 270 kvadratnih metara na Mostarskom sajmu, predstaviće se tridesetak izlagača iz R. Srbije. Direktorka Bošnjak je naglasila, da je za Međunarodni sajam privrede u Mostaru, Hercegovinu, kao i za celu BiH, veoma važno što je za 15. april 2024. godine planiran promotivni let Air Serbie na relaciji Beograd – Mostar, s obzirom da će otvaranje avio linije doprineti boljem povezivanju Mostara sa svim destinacijama koje pokriva Air Serbia.

Generalni konzul V. Gujić, zahvalio se g. Bošnjak na informacijama vezanim za tok priprema sajma privrede i istakao, da je za R. Srbiju Mostarski sajam od velikog značaja i da će i ove godine, kao i do sada, R. Srbija biti prisutna na ovoj manifestaciji na visokom nivou.