| |     latinica | english  
Насловна
Посетите Србију
СИЕПА

 

   
 
Контакт

 

Радно време
Понедељак - петак: 9:00 – 17:00 часова
Конзуларно одељење (рад са странкама): 09:00 - 13:00 часова

Празници

Адреса
Ulica Konak br.5
88000 МОСТАР
БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА

Телефон: + 387 36 556-001, +387 36 555 910 Локација/Мапа
Факс:       + 387 36 552-418 Конзуларна надлежност
Е-mail: gk.mostar@mfa.rs Почасни конзули
Веб сајт: http://www.mostar.mfa.gov.rs  

 


 
 
 
Обавештење Генералног конзулата Републике Србије у Мостару о покретању поступка набавке мале вредности за извођење грађевинско-занатских радова за пренамену дела објекта за потребе Конзуларне канцеларије Генералног конзулата Републике Србије у Мостару са седиштем у Дрвару.

Генерални конзулат Републике Србије у Мостару обавештава да је дана 15.10.2018. године покренуо поступак набавке мале вредности за извођење грађевинско-занатских радова за пренамену дела објекта за потребе Конзуларне канцеларије Генералног конзулата Републике Србије у Мостару са седиштем у Дрвару.

Позивају се заинтересовани понуђачи да се јаве Генералном конзулату Републике Србије у Мостару како би им доставили позивно писмо и конкурсну документацију за извођење грађевинско-занатских радова за пренамену дела објекта за потребе Конзуларне канцеларије ГК РС у Мостару са седиштем у Дрвару.


Обавештење о престанку важења Одлуке о укидању виза за улазак у Републику Србију за држављане ИР Иран, носиоце обичних пасоша

        Обавештавамо да је Влада Републике Србије донела Одлуку о престанку важења Одлуке о укидању виза за улазак у Р. Србију за држављане Исламске Републике Иран, носиоце обичних пасоша.

        Одлука је објављена у „Службеном гласнику РС“ број 75/48 од 09.10.2018 и ступа на снагу 17.10.2018. године. Од тог датума, држављанима ИР Иран, носиоцима обичних пасоша, за улазак, транзит и боравак на територији Р. Србије, виза је потребна.


Посета Д. Ћутила, директора Фонда за пружање помоћи избеглим, прогнаним и расељиним лицима АП Војводине и М. Вујадиновића, народног посланика НС Р. Србије Мостару

Душко Ћутило, директор Фонда за пружање помоћи избеглим, прогнаним и расељиним лицима АП Војводине и Милимир Вујадиновић, народни посланик НС Србије, дана 28.09.2018. године, одржали су састанак са члановима Координације Срба Мостар, на којем су се упознали са радом Координације и разговарали о будућој сарадњи. Том приликом, директор Фонда Душко Ћутило уручио је донацију у виду рачунарске опреме СПКД "Просвјета" – ГО Мостар за рад Просвјетине школе српског језика и културе. У оквиру посете Д. Ћутила и М. Вујадиновића Мостару организован је и обилазак повратничког насеља Дабићевина у Потоцима код Мостара. На позив Координације Срба Мостар, састанку са Д. Ћутилом и М. Вујадиновићем и обиласку мостарског насеља Дабићевина присуствовала је и конзул Марија Бакоч.


Министарство спољних послова
Дневне вести 
Саопштења 
Фото галерија 


Народна скупштина

Председник Републике Србије

Влада Србије

Министарство спољних послова