| |     ћирилица | english  
Naslovna
Posetite Srbiju
SIEPA

 

   
 
Kontakt

 

Radno vreme
Ponedeljak - petak: 08.30 – 16.30 časova
Konzularno odeljenje (rad sa strankama): 09:00 - 13:00 časova

Praznici

Adresa
Ulica Konak br.5
88000 MOSTAR
BOSNA I HERCEGOVINA

Telefon: + 387 36 556-001 Lokacija/Mapa
Faks:     + 387 36 552-418 Konzularna nadležnost
E-mail: gk.mostar@mfa.rs Počasni konzuli
Veb sajt: http://www.mostar.mfa.gov.rs  

 


 
 
 
Odluka o dodeli Ugovora

Generalni konzulat R. Srbije u Mostaru doneo je odluku o dodeli Ugovora u postupku nabavke male vrednosti narudžbenicom za Stručni nadzor nad izvođenjem građevinsko-zanatskih radova za prenamenu dela objekta za potrebe Konzularne kancelarije Generalnog konzulata R. Srbije u Mostaru sa sedištem u Drvaru, na objektu "Radnički dom", Titova bb, Drvar, broj 7/2018.

Ugovor se dodeljuje ponuđaču Nena Ostojić, dipl.inž.arhitekture, Sime Pandurevića 105 C, Banja Luka, Bosna i Hercegovina, koja je dostavila ponudu dana 21.11.2018. godine, zavedenu kod naručioca pod brojem 520/2018-20 od 21.11.2018. godine.


Poziv za prikupljanje ponuda za stručni nadzor nad izvodjenjem gradjevinsko-zanatskih radova za prenamenu dela objekta za potrebe Konzularne kancelarije GK R. Srbije u Mostaru sa sedištem u Drvaru

Poziv_za_prikupljanje_ponuda_za_str.nadzor.pdf


Obaveštenje o upisu u matične knjige rođenih Republike Srbije za lica kojima su izvodi iz matične knjige rođenih izdati od strane bivših republika SFRJ

Obaveštavaju se državljani Republike Srbije koji su rođeni na teritoriji bivših republika SFRJ, a koji nisu upisani u matične knjige Republike Srbije, da bez odlaganja pokrenu odgovarajuće upravne postupke, iz nadležnosti Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu R. Srbije i da izvrše upis u matične knjige Republike Srbije.

Ukoliko državljani Republike Srbije koji su rođeni na teritoriji bivših republika SFRJ, a nisu upisani u matične knjige R. Srbije ne izvrše upis, prilikom podnošenja zahteva za izdavanje putnih isprava MUP R. Srbije će zahtevati dopunu zahteva i stranke neće biti u mogućnosti da pribave nove putne isprave ukoliko budu prilagali izvode iz matične knjige rođenih koje su izdali organi iz bivše SFRJ.


Ministarstvo spoljnih poslova
Dnevne vesti 
Saopštenja 
Foto galerija 


Narodna skupština

Predsednik Republike Srbije

Vlada Srbije

Ministarstvo spoljnih poslova