| |     ћирилица | english  
Naslovna
Posetite Srbiju
SIEPA

 

   
 
Kontakt

 

Radno vreme
Ponedeljak - petak: 08.30 – 16.30 časova
Konzularno odeljenje (rad sa strankama): 09:00 - 13:00 časova

Praznici

Adresa
Ulica Konak br.5
88000 MOSTAR
BOSNA I HERCEGOVINA

Telefon: + 387 36 556-001 Lokacija/Mapa
Faks:     + 387 36 552-418 Konzularna nadležnost
E-mail: gk.mostar@mfa.rs Počasni konzuli
Veb sajt: http://www.mostar.mfa.gov.rs  

 


 
 
 
Obaveštenje Generalnog konzulata Republike Srbije u Mostaru o pokretanju postupka nabavke male vrednosti za izvođenje gađevinsko-zanatskih radova za prenamenu dela objekta za potrebe Konzularne kancelarije Generalnog konzulata Republike Srbije u Mostaru sa sedištem u Drvarura

Generalni konzulat Republike Srbije u Mostaru obaveštava da je dana 15.10.2018. godine pokrenuo postupak nabavke male vrednosti za izvođenje građevinsko-zanatskih radova za prenamenu dela objekta za potrebe Konzularne kancelarije Generalnog konzulata Republike Srbije u Mostaru sa sedištem u Drvaru.

Pozivaju se zainteresovani ponuđači da se jave Generalnom konzulatu Republike Srbije u Mostaru kako bi im dostavili pozivno pismo i konkursnu dokumentaciju za izvođenje građevinsko-zanatskih radova za prenamenu dela objekta za potrebe Konzularne kancelarije Generalnog konzualta Republike Srbije u Mostaru sa sedištem u Drvaru.


Obaveštenje o prestanku važenja Odluke o ukidanju viza za ulazak u Republiku Srbiju za državljane IR Iran, nosioce običnih pasoša

       Obaveštavamo da je Vlada Republike Srbije donela Odluku o prestanku važenja Odluke o ukidanju viza za ulazak u R. Srbiju za državljane Islamske Republike Iran, nosioce običnih pasoša.

       Odluka je objavljena u „Službenom glasniku RS“ broj 75/48 od 09.10.2018 i stupa na snagu 17.10.2018. godine. Od tog datuma, državljanima IR Iran, nosiocima običnih pasoša, za ulazak, tranzit i boravak na teritoriji R. Srbije, viza je potrebna.


Obaveštenje o donošenju Odluke o ukidanju viza za ulazak u Republiku Srbiju za državljane Republike Burundi, nosioce svih pasoša

     Vlada Republike Srbije donela je odluku o ukidanju viza za državljane Republike Burundi, nosioce svih pasoša, prema kojoj oni mogu da ulaze, tranzitiraju i borave na teritoriji R. Srbije do trideset (30) dana od dana ulaska u R. Srbiju, u periodu od godinu dana. Odluka stupa na snagu 2. juna 2018. godine.

     Državljani Republike Burundi, nosioci svih pasoša, koji žele da uđu i borave na teritoriji R. Srbije u periodu koji je duži od 30 dana, dužni su da podnesu zahtev za vizu pre ulaska na teritoriju R. Srbije.

     Ukoliko žele da uđu u R. Srbiju, a već su boravili 30 dana bez vize, od dana ulaska u R. Srbiju u periodu od godinu dana, u skladu sa Odlukom Vlade, za sledeći ulazak u R. Srbiju treba da podnesu zahtev za vizu.


Ministarstvo spoljnih poslova
Dnevne vesti 
Saopštenja 
Foto galerija 


Narodna skupština

Predsednik Republike Srbije

Vlada Srbije

Ministarstvo spoljnih poslova